Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 8528

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1.    Etleva Qazim Dedaj (Shushi)
2.    Laureta Baftjar Grassler (Luca)
3.    Alda Muharrem Shkurti (Hasa)
4.    Anjeza Shyqyri Guri
5.    Marie Bib Prendi (Prenga)
6.    Arjan Neki Sela
7.    Emirjeta Skender Veshi
8.    Sabah Destan Ponari
9.    Enkelejda Hodo Doce
10.    Albert Qamil Qehajaj
11.    Albano Shaban Alushi
12.    Dorelda Reshat Alushi (Lela)
13.    Bora Skënder Lohja
14.    Ira Agron Dibra
15.    Adriana Çaush Malaj (Malai)
16.    Sidrita Arian Alija
17.    Blerti Kujtim Elbasani
18.    Ilia Kristaq Fetollari
19.    Xheni Latif Arbana
20.    Dashamir Bajram Shehu
21.    Sebastian Dashamir Shehu
22.    Tobias Dashamir Shehu
23.    Afrim Xhemal Qefalia
24.    Altin Refik Kali
25.    Erion Islam Bakalli
26.    Megi Gëzim Mançe
27.    Jurlind Llambi Budurushi
28.    Gent Tasim Rami
29.    Brunilda Shaban Khawaja (Mërlika)
30.    Erjona Bashkim Schuster (Vozga)
31.    Klarend Vergim Fejzolli
32.    Flutura Shamet Xhufi (Tafa)
33.    Vandamo Anastas Sula
34.    Julian Bardhush Kocllari (Koçllari)
35.    Armando Albert Riko

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 03.04.2014
Nr. dekretit: 8528 

PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI