Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 8207

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 dhe 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Brendshëm,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1.    Sokol Ramazan Qerimi
2.    Afriola Afrit Qoli
3.    Aranit Skender Axhami
4.    Evanela Nesti Lapi
5.    Arjan Bujar Çiftja
6.    Ilir Gjergji Bice
7.    Mirjana Hasim Konda (Bonaj)
8.    Enxhi Tomorr Hazizaj
9.    Xhilda Gezim Diamanti
10.    Engjellushe (Engjëllushe) Zaim Muzaku (Skrapalliu)
11.    Emma Loreen Jorgaq Muzaku
12.    Manjola Ligor Beinik (Bllumbi)
13.    Fatbardha Hilmi Askvik (Koka)
14.    Merita Baki Petrela (Halili)
15.    Renata Eduard Petrela
16.    Angela Ndue Saal (Tosku)
17.    Feride Adem Elezaj (Shehaj)
18.    Chiara Sali Elezaj
19.    Klea Sali Elezaj

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 28.05.2013
Nr. dekretit: 8207

PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS    
                        
       
BUJAR NISHANI