Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 8122

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

 
Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 dhe 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Brendshëm,
 

D E K R E T O J

 

Neni 1

 
U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Marsida Kujtim Hiller (Siti Miftari)
2. Renata Jonuz Kokonozi (Abazi)
3. Kreshnik Ejup Shabani
4. Nora Ejup Shabani
5. Arjan Osman Beluli
6. Elona Arjan Beluli
7. Albana Skënder Beluli (Seiti)
8. Kevin Arjan Beluli
9. Elsa Muhamet Islamaj
10. Mimoza Islam Duro
11. Luan Barjam Lila
12. Qani Nexhip Këmbora
13. Oltion Shenasi Zaçaj
14. Enton Murat Dauti
15. Marketin Llesh Topallaj
16. Gjergji Aleko Kuqi
17. Kordelia Qamuran Haberkorn (Kaduku)
18. Kazim Bektash Hallaç (Hallac)
19. Ina Bujar Schanzmann (Mançe)
20. Patricia Gëzim Gjonaj
21. Enxhi Genci Ferhati
22. Engjëllushe Adem Plesati (Binjaku)
23. Ermira Leonard Fekeçi
24. Louis Eugen Arapi
25. Klarita Lefter Cipa-Schäfer (Cipa)
26. Kevi Aleksandër Malo
27. Afrim Sali Salomon (Leka)
28. Olti Jani Pjetri
29. Maria Leonidha Kapolos (Piperi)
30. Lindita Telat Agolli
31. Artan Et’hem Çuka

Neni 2

 
Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 26.04.2013
Nr. dekretit: 8122
 

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI