Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 7805

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c”, dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 dhe 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998, “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Brendshëm,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1.    Alida Mehdi Ismailaj
2.    Armela Arjan Mersinaj
3.    Besmira Besnik Arapaj (Isufi)
4.    Vjola Hysen Zeksylaj
5.    Elis Qirjako Tarelli
6.    Mirela Selami Skënderi-Harms (Skënderi)
7.    Pamela Muharrem Nguci
8.    Anila Shpëtim Jaho (Sefa)
9.    Gentian Petrit Greca
10.    Manjola Agush Fechner (Meçja)
11.    Hines Kujtim Iljazi
12.    Afërdita Dine Barnickel (Rokaj)
13.    Blendi Reit Ramaj
14.    Alban Bashkim Papadhima
15.    Albana Ibrahim Dingu
16.    Arjola Pajtim Maçka
17.    Hadi Nemer Maçka
18.    Afërdita Avdulla Hitaj (Minga)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 01.11.2012
Nr. dekretit: 7805

PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS    
                               
BUJAR NISHANI