Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 7763

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

 
Në mbështetje të nenit 92, pika “c”, dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 dhe 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998, “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Brendshëm,
 

D E K R E T O J

 

Neni 1

 
U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1.      Denis Luan Hafizllari
2.      Nertila Bino Seferaj
3.      Altin Reshit Ipeku
4.      Elton Fejzi Brahimi
5.      Kristi Arben Xhani
6.      Denada Bashkim Tittel (Çaushmenaj)
7.      Eduard Alush Hida
8.      Alma Rustem Sevo (Haxhiu)
9.      Mbaresa Syrja Coraj
10.  Amarildo Sokol Gjillani
11.  Gerd Thoma Buta
12.  Artan Myfit Sinani
13.  Mensur Mustafa Opri
14.  Stela Skënder Xhelili (Ylli)
15.  Klaudio Hans Kostandin Toci
16.  Gino Agim Ismaili
17.  Andi Lulzim Basha
18.  Emil Gjergji Muçaj
19.  Sofia Emil Muçaj
20.  Elvana Gaspër Muçaj (Dodaj)
21.  Charles Arben Sallku
22.  Kelvin Bashkim Çela
23.  Dashnor Arqile Mata
24.  Helson Tasim Rami
25.  Idriz Hasan Lushaj
26.  Arian Hysen Tema
27.  Yllka Isuf Tanushi
28.  Almir Musa Tabaku
29.  Mira Qamil Sinani
 

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 11.09.2012
Nr. dekretit: 7763
 

PRESIDENTI  I  REPUBLIKËS   
                              
BUJAR NISHANI