Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 61

Stema per dekretet e sakte e1695984479812

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, shkronjës “c”, nenit 93 të Kushtetutës, nenit 13, nenit 14, si dhe nenit 20 e në vijim të ligjit nr. 113/2020, “Për shtetësinë” me propozim të Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J:

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

 1. Blodina Barjam Beqaraj
 2. Arbri Gorki Canaj
 3. Katalea Arbri Canaj
 4. Frenki Arbri Canaj
 5. Alvisjen Kristo Ruli
 6. Georgios Alvisjen Ruli
 7. Arjan Met Hidri
 8. Albian Sejdin Fezollari
 9. Juna Albian Fezollari
 10. Almina Lilo Fezollari
 11. Irena Bexhet Toska
 12. Denada Myrteza Petalli
 13. Ersi Flamur Hoxha
 14. Blesian Ersi Hoxha
 15. Snezhana Danil Ajkoviq (Gjinoviq)
 16. Leonard Avni Cani
 17. Shqiponja Myrteza Toska
 18. Erind Rexhep Ahmetaj
 19. Elira Qani Hysenaj
 20. Elena Erind Ahmetaj
 21. Eduard Erind Ahmetaj
 22. Majlinda Mustafa Rami (Kolaveri)
 23. Dritan Koço Kota
 24. Ina Shyqyri Çeta
 25. Rozeta Skënder Karaj
 26. Xheni Ardian Cenko
 27. Brunilda Skënder Düren (Dedja)
 28. Ornela Ilirjan Bobo
 29. Alba Arian Gjikondaj
 30. John Xhoi Ernest Meça
 31. Aleksandra Lefter Rami
 32. Fejzi Nazif Aliaj
 33. Flavja Fejzi Aliaj
 34. Refik Fejzi Aliaj
 35. Gjovalin Mark Susaj
 36. Natasha Shlirim Kadiu
 37. Irjet Mark Marku
 38. Liam Irjet Marku
 39. Regina Aleko Janaqi
 40. Reni Altin Likaj
 41. Diona Eduart Gjermeni
 42. Adrian Mark Markaj
 43. Bledar Hasan Daci
 44. Belkisa Bledar Daci
 45. Amir Bledar Daci
 46. Rubina Bledar Daci
 47. Burbuqe Spiro Holetzek (Kulaj)
 48. Ornela Halil Hoxha
 49. Erjon Haxhi Agaj
 50. Samanda Erjon Agaj
 51. Laid Qazim Hibo
 52. Aurora Aulona Laid Hibo
 53. Anjeza Nazmi Ramolli
 54. Eliton Petrit Manjani
 55. Amar Eliton Manjani
 56. Griselda Dashnor Manjani
 57. Adelina Ruzhdi Daci (Bulku)
 58. Nuredin Krenar Hoxha

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Dekret nr. 61  

Tiranë, më 02.05.2023               

BAJRAM BEGAJ