Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 16

Stema per dekretet e sakte e1695984479812

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE 

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të nenit 13, nenit 14, nenit 20 dhe në vijim, të ligjit Nr. 113/2020, “Për shtetësinë”, me propozimin e Ministrisë së Brendshme,

 D E K R E T O J:

   Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

 

 1. Denis Nazmi Alla
 2. Rozeta Bujar Karapetsas (Mehmet)
 3. Dhora Sotir Tego
 4. Olti Xhako Lamçellari
 5. Adeo Sabri Lybesha
 6. Liridona Niman Hajdarmataj
 7. Fedona Nikolin Metalini
 8. Greta Sigurim Spaha
 9. Abiel Klevis Gjergji
 10. Klotilda Shaban Zika
 11. Martina Klodian Ndoni
 12. Nevila Tomor Rruga (Balliu)
 13. Drisena Hysen Tallalli
 14. Gentjan Mustafa Liçi
 15. Esmeralda Fetah Bilibashi
 16. Rovena Gezim Stirnberg (Kallashi)
 17. Xhulian Arben Gurashi
 18. Geralda Mirash Zaganjori
 19. Eno Kristo Strakosha
 20. Asmiralda Vesel Çeka
 21. Irini Ilia Seva
 22. Edlira Sabri Ahmetaj (Hutra)
 23. Juri Albert Hamiti
 24. Lisandër Janis Saraçaj
 25. Etleva Tahir Begu (Qama)
 26. Edlira Daut Paloja
 27. Elda Dhimitër Strakosha (Dhamo)
 28. Erjon Sadri Buçpapaj
 29. Xhulio Shaqir Shehu
 30. Gabriella Gojko Kontiq
 31. Valmira Fari Mançka (Stergu)
 32. Danijel Kastriot Brajoviq
 33. Kristi Dritan Ilia
 34. Alketa Sinan Ilia (Graçi)
 35. Mateo Dritan Ilia
 36. Arald Arben Haveriku
 37. Ani Shkëlqim Nebiaj
 38. Eralda Jorgo Loli (Regazi)
 39. Bradly Isabel Bledar Loli
 40. Vivienne Sophie Bledar Loli

 Neni 2

                       Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Dekret nr. 16  

Tiranë, më 18.1.2023                                                      

BAJRAM BEGAJ