Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Ligjore, Archive, Citizenship

Decree for allowing the renunciation of albanian citizenship no. 17

Stema per dekretet e sakte e1695990338155

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të nenit 13, nenit 14, nenit 20 dhe në vijim, të ligjit nr. 113/2020, “Për shtetësinë”, me propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J:

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

 

 1. Gëzim Mustafa Mançka
 2. Alessandra Gëzim Mançka
 3. Mirel Agim Demo
 4. Artisa Alban Burazeri
 5. Juxhin Anesti Ganellari
 6. Adelaide Gëzim Mançka
 7. Fiorentina Qani Saraçi
 8. Nancy Arjan Lleshi
 9. Olsi Arqile Teta
 10. Ana Fejzo Hysaj-Sopi
 11. Bѐan Benjamin Sopi
 12. Dorina Xhemal Cekani
 13. Kevin Kujtim Cekani
 14. Ajda Kujtim Cekani
 15. Ajan Kujtim Cekani
 16. Rudina Seit Osmani (Rruci)
 17. Zlatan (Artan) Niko ŠOĆ (Shoqja)
 18. Nensi Roland Rexho
 19. Alban Ilirjan Qinami
 20. Marsida Ferit Sinani
 21. Suela Agim Selaci
 22. Domenik Pedro Dëma
 23. Enxhi Adnand Zaloshnja
 24. Besian Maksi Nuellari
 25. Marjan (Marian) Sllobodan Sekulić (Pambuku)
 26. Rovena Kujtim Rucaj
 27. Engjell Sali Qamirani
 28. Priam Sali Qamirani
 29. Erind Vladimir Hoxha
 30. Vasil Spiro Radomi
 31. Helena Vasil Radomi
 32. Melina Vasil Radomi
 33. Anisa Muhamet Kohnen (Cegrani)
 34. Rexhino Flamur Hodja
 35. Jasmina Danil ŠOĆ (Gjinoviq)
 36. Klevis Fatbardh Gjergji
 37. Qendrim Shefqet Zebeli
 38. Ermelinda Jenari Eppler (Zenelaj)
 39. Elvis Vogël Xhebexhia

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Dekret nr. 17    

Tiranë, më 26.1.2023                                            

BAJRAM BEGAJ