Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 13884

Stema per dekretet e sakte e1695984479812

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

PRESIDENTI

     D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të nenit 13, nenit 14, nenit 20 dhe në vijim, të ligjit nr. 113/2020, “Për shtetësinë”, me propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J: 

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare, me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

 

 1. Marsida Sami Pülm (Xhelilaj)
 2. Alesio Neritan Mara
 3. Yasemin Bayram Cankur
 4. Mariela Naum Xhana
 5. Elvana Murat Doçi (Tafilaku)
 6. Jonel Gazmir Doçi
 7. Kejsi Artur Steffen
 8. Eno Nevrus Nana
 9. Roel Albert Begu
 10. Andi Shaqir Vila
 11. Drini Granit Morina
 12. Lea Drini Morina
 13. Sidorela Osman Brodersen (Çera)
 14. Elda Irakli Stegmüller (Toçi)
 15. Brunilda Lumen Sallahu (Metollari)
 16. Denisa Ilia Lena (Dule)
 17. Ilva Stefan Shyta
 18. Kleitia Moikom Zeqo
 19. Sokol Florian Ismailaj
 20. Agim Hasan Nergjoni
 21. Donald Idriz Broshka
 22. Greta Agron Meçanaj
 23. Parashqevi Ilirjan Banushi
 24. Alba Fatmir Keneta
 25. Lucas Astrit Fero
 26. Elidor Edip Shehu
 27. Ilir Lulzim Kodra
 28. Grigor Vasil Gjoni
 29. Darien Hilmi Halilaj
 30. Dea Darien Halilaj
 31. Jon Arben Vrushi
 32. Marsuela Bashkim Shehu (Germenji)
 33. Ajsel Elidor Shehu
 34. Ema Elidor Shehu
 35. Edi Elidor Shehu
 36. Eguena Adnand Lifo
 37. Stela Lorenc Kalluçi (Brahimaj)
 38. Najada Aleksandër Miço
 39. Nefeli Orestis Ioannis Dimogianni
 40. Melina Orestis Ioannis Dimogianni
 41. Julian Foti Tasho
 42. Ioana Julian Tasho
 43. Ramë Sali Lahaj
 44. Erion Fatos Selfo
 45. Zoran Savo Goroviq

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në Fletoren Zyrtare.

Dekret Nr. 13884    

Tiranë, më 19.12.2022                                                      

BAJRAM BEGAJ