Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11450

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11450

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Namik Luan Biba
2. Alban Hasan Cenameri
3. Besjana Avni Ljoki (Shima)
4. Denada Bashkim Hoti (Kruja)
5. Erkond Afrim Shabani
6. Mirela Emin Shehi (Pupa)
7. Sajmir Xhevahir Spahiu
8. Perparim Halil Hasandoçi (Hasandoci)
9. Angelina Halil Hasandoçi (Hasandoci)
10. Ilir Ymer Toska
11. Ana Pali Ikonomi (Kule)
12. Stella Ilir Ikonomi
13. Xhuela Ahmet Behri (Daka)
14. Santiago Shkelzen Hilaj
15. Izabela Shkelzen Hilaj
16. Sion Shkelzen Hilaj
17. Enea Albert Bërdufi (Berdufi)
18. Daniela Sabri Rroshi
19. Ornella Halil Hasandoçi (Hasandoci)
20. Sofika Negus Schillings (Bebi)
21. Sajdi Jakup Bilali
22. Lindita Ismail Begu
23. Oresti Agim Konomi
24. Sebastian Riza Hida
25. Eleni Ilir Ikonomi (Oikonomi)
26. Valbona Lek Gjoka
27. Marinela Risto Bicja
28. Alberta Nexhip Biba
29. Petrit Ahmet Balaj
30. Arben Nikollaq Xhuvani
31. Petro Epaminonda Garo
32. Rozela Thanas Goge
33. Isabel Petro Garo
34. Koland Vitor Shiroka
35. Adrianit Djelil Musa
36. Entela Sotiraq Kraus (Lubonja)
37. Emanuela Nevruz Karameta
38. Eloise Ferdinant Çinari
39. Amy Ferdinant Çinari
40. Artan Gani Mani
41. Eneida Xhemal Mani (Huti)

 

Neni 2

 

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 11.03.2020
Nr. i dekretit: 11450

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META