Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11246

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Vasil Mihallaq Stojani
2. Rudolf Gëzim Dika
3. Silvi Bujar Harri
4. Herolind Mitat Sokoli
5. Valbon Rifat Qamilji
6. Ertila Lekë Krasniqi (Shpani)
7. Zamir Enver Kraja
8. Harald Ndriçim Bicakani
9. Liljana Enver Kadilli
10. Sokol Prek Peraj
11. Victoria Sokol Peraj
12. Noel Sokol Peraj
13. Oltjona Simon Gjini
14. Qazim Qemal Doda
15. Pranvera Ismail Ebeling (Aga)
16. Adjola Sokrat Kuçi (Findiku)
17. Emrjona Arbër Delilaj-Hochmuth (Delilaj)
18. Marius Ilirian Alfred Josef Pfurtscheller
19. Pranvera Binak Baraj (Ahmetaj)
20. Alma Tosum Tola (Sula)
21. Besarta Ilmi Prengzaj
22. Marsela Shyqyri Hoxha (Kila)
23. Noel Arjon Bledar Hoxha
24. Vilma Mina Kina
25. Aleksandër Eduard Haxhi
26. Ondina Saip Beçoku
27. Ardita Zenun Ekinci (Dushaj)
28. Argjend Remzi Xhaferaj
29. Amla Argjend Xhaferaj
30. Edona Lutfi Xhaferaj (Noka)
31. Ylber Riza Isakaj
32. Sotiris Petrit Lamaj
33. Eralda Kujtim Seferi
34. Iva Petrit Lako (Tartari)
35. Isabell Mariglen Lako
36. Teuta Lulzim Bilbili Hildebrandt (Bilbili)
37. Elton Mirko Brajoviq
38. Hateme Ilmi Male (Hoxha)
39. Novruz Muhamet Male
40. Valentin Thanas Tangu
41. Tedina Izedin Çela
42. Kozmas (Kosmas) Teodor (Theodhoros) Kota (Kotas)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 31.07.2019
Nr. i dekretit: 11246

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META