Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11162

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Zdravko (Ardian) Nikoll Sekuliq (Pambuku) 2. Dajana Trajko Krstović 3. Ilda (Klotilda) Bajo Matanoviq (Krstovic) 4. Arian Daut Ymeri 5. Nertila Zyko Atia 6. Angelo Vasil Hommel 7. Eliona Thanas Kühn (Gjika) 8. Petrit Gjon Dedaj 9. Florion Hasan Kapoli 10. Flutur Kadri Sahiti (Muça) 11. Bruno Javer Koçiu 12. Marenglen Jak Simoni 13. Stefan Gjon Stefa 14. Jonilda Kolë Blume (Bardheci) 15. Alban Shpetim Hyka 16. Ermal Mynyr Roshi 17. Valmira Nazif Shahu 18. Glauk Altin Bila 19. Enkeleda Bashkim Gërbi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 05.04.2019 Nr. i dekretit: 11162

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>