Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11073

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Albert Osman Aldedja 2. Myzafer Ismail Koçi 3. Florina Shaban Rexha 4. Gëzarta Mustafa Kuçi 5. Orland Mevlud Rrushi 6. Ndriçime (Ndricime) Sherif Sulaj (Dani) 7. Astrit Ibrahim Biba 8. Doruntina Arben Qitaku 9. Agnes Dinush Veizaj 10. Thoma (Thomas) Vasillaq Harisi (Charisis) 11. Ava Bardhyl Shkëmbi 12. Gentjan Xhemal Demuçaj (Demucaj) 13. Jetë (Jete) Fasli Schmerler (Sala) 14. Mirela Ded Gjoka (Vuçaj/Vucaj) 15. Klajdi Kolë Gjoka 16. Momir Stojan Zllatiçanin (Zllaticanin/ Zllatičanin/ Kerstoja) 17. Bledar Dervish Smaja 18. Sara Bledar Smaja 19. Suzana Servet Aliaj (Shuli) 20. Gledi Florenc Kutrolli 21. Enzo Fatmir Vata 22. Sevdie Maliq Ademaj (Duraku) 23. Kidi Adriatik Ademaj 24. Arber Pellumb Lamçe 25. Marah Arber Lamçe

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 11.02.2019 Nr. i dekretit: 11073

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>