Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11071

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Ergys Xhezmi Hazizi 2. Nikolin Nexhat Metaj 3. Anila Xhelal Rami 4. Mimoza Isak Isaku 5. Brizilda Miti Ndoni 6. Gladiola Arjanit Casamatta (Shehu) 7. Jonida Abaz Zeneli (Rumija) 8. Geri Kostandin Jaçe 9. Enkeleda Qemal Hoxha 10. Erjona Teufik Schneider (Hasani) 11. Mira Idajet Lazaj 12. Marko Klajdi Lazaj 13. Arian Jollmas Halimi 14. Endrit Skënder Mema 15. Ilirjan Myslim Peca 16. Helga Myzafer Weik (Vorfa) 17. Xhemal Elmaz Kërçiku 18. Artur Muhamet Osmani 19. Denisa Artur Osmani 20. Lorens Artur Osmani 21. Inis Endrit Piri 22. Aiten Burhan Kasapolli 23. Fonlinda Gjergji Frashëri (Frasheri)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 31.01.2019 Nr. i dekretit: 11071

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>