Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11065

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Shkelqim Bajram Logja 2. Ergis Bledar Xhakaj 3. Klajd Ilir Agolli 4. Daniel Ilir Draçini 5. Tano Vojisllav Mikulić 6. Alban Xhemali Kaloshi 7. Xhemali Dan (Don) Kaloshi 8. Gledis Bledar Xhakaj 9. Alba Benard Kellner (Kabashi) 10. Dejan Vojo Brajović (Bercana) 11. Anisa Stiljan Zhidro (Foto) 12. Alexandros Konstantinos Zhidro 13. Kristina Konstantinos Zhidro 14. Flutur Jakup Zeka 15. Dorian Abaz Kameraj 16. Bora Nexhmi Bushati 17. Valon Mevlud Kodhelaj 18. Elida Mërzuk Wagner (Mandija) 19. Asllan Kamber Asllani 20. Mehmet Ylli Bineri 21. Entela Edmond Schwiemann (Hasani) 22. Elisa Edmond Toro 23. Sanja Dushan Matanoviq 24. Kastriot Bozho Brajoviq (Brojaj) 25. Zoranka Bozho Ajkoviq (Brojaj/Brajoviq) 26. Oriola Ëngjëll Kadilli 27. Majlinda Qerem Çullhaj 28. Veriana Agim Azizi (Bejta) 29. Borana Veip Lushaj 30. Luar Roland Arani 31. Mimoza Preng Gjera 32. Besim Mustafa Cani

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 24.01.2019 Nr. i dekretit: 11065

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>