Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 11043

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Altina Bashkim Limani 2. Eglantina Musa Kumani (Pulake) 3. Juela Besnik Çaushi 4. Kristel Qerjako Kokaj 5. Xhoana Besnik Hoxha 6. Klara Reshat Çanaj (Canaj) 7. Xhoana Reshat Çanaj (Canaj) 8. Olnaida Reshat Çanaj (Canaj) 9. Artan Reshat Çanaj (Canaj) 10. Elvira Lutfi Çanaj (Jazaj) 11. Elida Jani Kiri (Prifti) 12. Klarida Foti Kaja-Mittenhuber (Kaja) 13. Manjola Gjon Prenga 14. Johanna Luan Haxhiu 15. Sonja Bekim Krasnici (Krasnići) 16. Isida Leonard Kristo 17. Mirosllav Veselin Kerstoviq (Krstoviq/Nikollaj) 18. Nerida Çel Ballaj (Zekaj) 19. Ervin Haxhi Malaj 20. Eugen Uran Skuqi 21. Anamaria Kristo Veliu 22. Shaqir Fadil Ndreu 23. Leona Shaqir Ndreu 24. Roserxhio Robert Mero 25. Eduard Ali Shehu 26. Valbona Rifat Pfurtscheller (Naku) 27. Gerhard Tahir Kananaj 28. Ervis Gjergj Gjylhasani (Milja) 29. Florian Ilir Gjylhasani 30. Ilir Agim Gjylhasani 31. Vjollca Xhelo Bachmann (Zelo/Malaj) 32. Valbona Hasan Roqi (Hysaj) 33. Patrick Mujo Roqi 34. Rezarta Mujo Roqi 35. Sokol Feridun Dema 36. Leart Sokol Dema 37. Alida Ferit Duka

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 09.01.2019 Nr. i dekretit: 11043

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>