Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10998

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Yllka Qerim Kobarg-Braho (Kobarg/Braho)
2. Elmira Nazmi Fetovski (Osmani)
3. Aritona Fuat Fetovski
4. Ariton Fuat Fetovski
5. Christian Gjovalin Chemam
6. Kujtim Sokol Cërriku
7. Tefta Thimi Ballauri (Panajoti)
8. Ardian Petraq Ballauri
9. Eni Ardian Ballauri
10. Shera Kristo Potka
11. Rejn Ilir Kasemi
12. Jasmina Besnik Monari (Ujkani)
13. Klea Piro Samara
14. Vladimir Dushan Brajoviq (Ferezaj)
15. Radiša Budo Zlatičanin
16. Andi Ferdinand Hanxhari
17. Bledar Pirro Trebicka
18. Sonila Kujtim Pepellashi
19. Lejla Tom Vukëlaj
20. Ervin Zija Pëllumbi
21. Elona Lesko Pëllumbi (Llaci)
22. Ebi Ervin Pëllumbi
23. Arlind Fatos Dinollari
24. Frenk Rexhep Kasmi
25. Anjeza Selfo Braho
26. Angjelina Fotaq Karamani
27. Erilda Kujtim Sulaj (Shkurti)
28. Agim Flamur Sulaj
29. Davor Gligo Zlatičanin
30. Artan Gjovalin Zefi
31. Kera Artan Zefi
32. Chris Artan Zefi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 14.12.2018
Nr. i dekretit: 10998

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META