Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10998

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Yllka Qerim Kobarg-Braho (Kobarg/Braho) 2. Elmira Nazmi Fetovski (Osmani) 3. Aritona Fuat Fetovski 4. Ariton Fuat Fetovski 5. Christian Gjovalin Chemam 6. Kujtim Sokol Cërriku 7. Tefta Thimi Ballauri (Panajoti) 8. Ardian Petraq Ballauri 9. Eni Ardian Ballauri 10. Shera Kristo Potka 11. Rejn Ilir Kasemi 12. Jasmina Besnik Monari (Ujkani) 13. Klea Piro Samara 14. Vladimir Dushan Brajoviq (Ferezaj) 15. Radiša Budo Zlatičanin 16. Andi Ferdinand Hanxhari 17. Bledar Pirro Trebicka 18. Sonila Kujtim Pepellashi 19. Lejla Tom Vukëlaj 20. Ervin Zija Pëllumbi 21. Elona Lesko Pëllumbi (Llaci) 22. Ebi Ervin Pëllumbi 23. Arlind Fatos Dinollari 24. Frenk Rexhep Kasmi 25. Anjeza Selfo Braho 26. Angjelina Fotaq Karamani 27. Erilda Kujtim Sulaj (Shkurti) 28. Agim Flamur Sulaj 29. Davor Gligo Zlatičanin 30. Artan Gjovalin Zefi 31. Kera Artan Zefi 32. Chris Artan Zefi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 14.12.2018 Nr. i dekretit: 10998

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>