Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10920

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm: 1. Selman Ali Alsela 2. Tefta Lezan Alsela (Pisli) 3. Lukas Daniel Selman Alsela 4. Ersilja Shyqeri Vanselow (Osmani) 5. Alban Halil Mustafaj 6. Fernando (Mehmet) Njazi Lajthia 7. Matilda Shyqyri Koni (Kodra) 8. Arber Hajrush Koni 9. Rudina Llukan Basha (Gorreja) 10. Enri Ferit Kaci 11. Robert Arben Bandilli 12. Elona Bujar Loshaj (Ora-Hermsen) 13. Esma Ibrahim Çira (Cira) 14. Emily Kreshnik Abazi 15. Alis Vasil Haxhi 16. Ramazan Halit Begeja 17. Ervis Osman Drabo 18. Anjeza Bedri Fetishi (Feruku) 19. Anila Berti Ziegler (Çaprazi/Caprazi) 20. Drijada Zija Hoxha (Zeqiri) 21. Amelia Elton Hoxha 22. Gentian Ysen Xheko 23. Gledis Gentian Xheko 24. Lydra Shpend Jasho 25. Lira Gjergji Marko 26. Denis Pëllumb Ignoto (Bregu) 27. Rezaida (Lumturi) Beqir Kosova 28. Xhavit Sali Kalaja 29. Alisa Sali Perkuhn (Kalaja) 30. Demir Rahmi Pojani 31. Ingrid Demir Pojani 32. Fisnik Xhezahir Plaku 33. Belkisa Fisnik Plaku 34. Besa Ilmi Plaku (Çenga) 35. Karaman Fisnik Plaku 36. Armida Fisnik Plaku 37. Bledar Luan Çarçani 38. Kreshnik Adli Baholli 39. Anisa Kozma Stefa 40. Marin Mehmet Balili 41. Goran Trajko Krstović (Nikollaj) 42. Lorena Asqeri Tusha (Xhani) 43. Stiljan Vasil Muzina 44. Besiana Adem Peqini 45. Daniel Myftar Gjonçaj

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Tiranë, më 22.10.2018 Nr. i dekretit: 10920

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META

]]>