Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10869

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimet e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Kreshnik Skender Xhangolli
2. Alba Serri Sulaj
3. Armando Zevxhet Stojna
4. Arsind Armando Stojna
5. Nenci Adelajd Bardhyl Hogu
6. Ervin Qemal Kamberaj
7. Denada Aleksandër Sema
8. Rikard Ilir Fusha
9. Ilir Vasil Kaçi
10. Erisa Jorgo Luma (Tale)
11. Blerina Kujtim Bevapi
12. Eglantina Sefe Rashkaj (Krasniqi)
13. Lorik Xhemë (Gjeme) Rashkaj
14. Havjola Xhemë (Gjeme) Rashkaj
15. Armand Muhamet Mema
16. Kristina Menellao Kuremeno
17. Iva Nehat Melani
18. Klaus Llambi Risto
19. Sokol Tomor Zyla
20. Esmeralda Adhurim Shametaj
21. Denada Haki Nano (Hoti)
22. Erald Ramazan Kumrija
23. Ornela Sami Uruçi
24. Armand Shpëtim Hoxha
25. Ada Naim Alijaj (Aligiai)
26. Argjend Skender Luzha
27. Xhensila Maksim Dani
28. Kristela Sokol Lucaj
29. Rozana Lutfi Prusha (Pashaj)
30. Jodranka (Jodrankë) Bllago Raičević (Matanaj)
31. Marsela Hekuran Xhaferaj
32. Ervisa Flamur Spahiu
33. Ema Maliq Dumani
34. Irena Mark Halimi (Hasani)
35. Gentian Jollmas Halimi
36. Erjon Jollmas Halimi
37. Ervis Fari Xhediku
38. Adela Nazmi Gaba (Allushi)
39. Fatjon Idriz Kuliçi
40. Ledio Astrit Kuliçi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 27.08.2018
Nr. i dekretit: 10869

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META