Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10823

D E K R E T
PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrisë së Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:

1. Andi Gani Farruku
2. Gani Lulzim Kanapari
3. Borana Mehdi Luka
4. Zhelko Marko Krstović (Nikollaj)
5. Zoran (Ardi) Llabut Krstoviq (Matoja/Kerstoviq)
6. Momir (Sajmir) Gjoko Bašanović (Belja)
7. Anastasija Millorad Stajkiq
8. Klajd Agron Çullhaj
9. Indrit Kimet Merdari
10. Dorian Ilirian Cani
11. Besnik Sylejman Ponari
12. Marcel Besnik Ponari
13. Amarildo Besnik Ponari
14. Elidon Simon Gjoni
15. Fatjon Idajet Merkohasani
16. Taulant Naim Haxhiu
17. Verë (Vere) Ndoc Stjepanović (Çardaku)
18. Slavica Pavlo Sekuliq
19. Astrit Hysni Stafa
20. Nertil Mehdi Temali
21. Almir Artan Ceka
22. Brikena Ylli Welsch (Herri)
23. Ditmir Zejnel Tershalla
24. Suela Ilia Lëngu
25. Ylli Sabri Jahja
26. Astrit Hysni Uku
27. Lindita Qemal Mustafa
28. Armela Ismet Bega
29. Nertila Fredi Stringa
30. Rabije Luan Zejneli
31. Sara Aleksander Xhaferaj

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.

Tiranë, më 12.07.2018
Nr. i dekretit: 10823

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META