Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10601

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Naun Dhimitraq Todi
2. Ada Naim Hasa
3. Dragana Vojo Ajković (Bercamaj/Brajović)
4. Ariola Agron Veriu
5. Gjuro Stefo Gjinoviq (Musoja)
6. Zvezdan (Ylli) Gjuro Gjinoviq (Musoja)
7. Danjela Branko Markičić (Kerstoja/Zllatiçanin)
8. Ilir Rexhep Mertinaj
9. Mirjeta Muharrem Karaj-Schirrmeister (Karaj)
10. Edlira Namik Kruja
11. Edan Kruja
12. Gojko Andrija Martinović
13. Prishila Durim Bardhi
14. Klodian Kristaq Pjetri
15. Ermal Mehmet Hoxhallari
16. Niko Pal Ndoca
17. Klesta Shkëlqim Leitner (Çali)
18. Nisida Bilbil Ali (Murataj)
19. Ervis Isuf Osmani
20. Milena Kasem Ndokaj (Godolja)
21. Valentino Dilaver Hupi
22. Ingrid Artur Gjerazi
23. Klejs Bastian Selim Peters
24. Mirsad Met Hoxhaj
25. Mimoza Shpëtim Peine (Koroçi)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 29.08.2017
Nr. i dekretit: 10601

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

ILIR META