Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10316

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Dhurata Mahmud Sulejmani (Memalla/Mormollo)
2. Gerd Agron Sulejmani
3. Megi Genci Gambeta
4. Sonila Lefter Hasani (Kadriu)
5. Antonela Agron Dibra
6. Kristi Agron Dibra
7. Rezear Kujtim Bani
8. Elvana Selami Bani (Gazi)
9. Isabella Rezear Bani
10. Sidorela Pëllumb Dyrmishi
11. Julia Arsen Çarçani
12. Elis Ismail Disha
13. Leonard Ndrec Shtjefni
14. Suzana Rado Vučić (Vuçiq)
15. Zamira Bashkim Xhaferri
16. Elona Eqrem Basha
17. Julia Agron Bogdani
18. Faura Lulzim Basha
19. Edlir Isa Muça
20. Davor Zharko Sekulić (Sekuliq)
21. Shpëtim Fahri Bylo
22. Mark Pllumb Ndou
23. Ermal Luan Xhaho
24. Lulash Kol Pergjoni
25. Dife Xhelal Eagle (Drishti/Rami)
26. Endrijeta Pertef Perizi (Pelinku)
27. Ernis Kadri Kani
28. Edmir Agim Llabani
29. Alma Nikollaq Sota
30. Daniel Lirim Dautaj
31. Admir Tonçi Qose
32. Adriatik Gjovalin Perduka
33. Vanela Mihal Sila
34. Vesna Aleksandar Ɖukić (Gjukiq)
35. Jasmina Branko Vuçiq (Jugu)

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 15.05.2017
Nr. i dekretit: 10316

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI