Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike, Archive, Shtetësi

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10074

D E K R E T

PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE

Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe nenit 93 të Kushtetutës, si dhe të neneve 15 e 20 të ligjit nr. 8389, datë 05.08.1998 “Për shtetësinë shqiptare”, të ndryshuar, bazuar edhe në propozimin e Ministrit të Punëve të Brendshme,

D E K R E T O J

Neni 1

U lejohet lënia e shtetësisë shqiptare me kërkesë të tyre personave të mëposhtëm:
1. Alina Andon Hila
2. Ilbere Shaban Dervishi (Gjoka)
3. Brisela Dëfrim Dervishi
4. Erilda Dëfrim Dervishi
5. Blerta Ilirjan Kadaifçiu
6. Arten Agron Dyrmishi
7. Ejona Shefqet Xhiku
8. Rej Melsi Mita
9. Amadeo Amarildo Zela
10. Albana Vladimir Gaba
11. Nertil Veis Gërbi
12. Trevis Albenc Pilkati
13. Iris Sami Xhango
14. Petro Mustafa Lici
15. Vjollca Sulejman Uliu (Spakowski)
16. Ermir Sali Saraçi
17. Kristela Luan Haxhiu
18. Naim Ramazan Milaqi
19. Etleva Shahin Milaqi (Dervishi)
20. Mario Naim Milaqi
21. Ermir Naim Milaqi
22. Jurgen Saimir Shtishi
23. Faslli Memush Memushi
24. Arnold Viktor Nikollaj
25. Geri Bashkim Enesi
26. Eltion Flamur Kraja
27. Marilda Pandeli Qerimi
28. Kevin Adriatik Maqellara
29. Megi Luan Xhixha
30. Alketa Medin Kashta (Xhelili)
31. Lea Almir Kashta
32. Andreas Almir Kashta
33. Ertjon Halil Doçi
34. Blendi Agim Qesaraku
35. Fatbardh Skënder Rrushi

Neni 2

Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.
Tiranë, më 08.03.2017
Nr. i dekretit: 10074

PRESIDENTI I REPUBLIKËS

BUJAR NISHANI