Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.31.38

Lajme

Ceremonia e Betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave

Në Institucionin e Presidentit të Republikës u zhvillua sot Ceremonia e Betimit të anëtarëve të rinj të Këshillit të Ministrave, të cilët u miratuan një ditë më parë nga Kuvendi i Shqipërisë.

WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.31.39

Znj. Adea Pirdeni, Ministre e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin, z. Blendi Gonxhja, Ministër i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit dhe z. Ervin Mete, Ministër i Financave, u betuan përpara Presidentit të Republikës pas leximit të formulës së posaçme.

WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.31.41

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z Bajram Begaj, u dorëzoi ministrave dekretin përkatës të emërimit duke i uruar suksese në detyrën e tyre.

WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.31.43

WhatsApp Image 2024 01 16 at 12.31.43 1