Lajme

Përshëndetje! Kisha privilegjin që të organizoj në Tiranë, Takimin e Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit. Organizimi në Ditën e Europës së këtij Samiti, është një mesazh i përbashkët për orientimin e qartë europian dhe euroatlantik të vendeve të rajonit tonë. Të ftuar të posaçëm në këtë Samit ishin: -Presidenti...

Tiranë I dashur President Duda, Zonja Mogherini, Të dashur kolegë! Sot, në fjalën time dëshiroj të përqendrohem në tri çështje kryesore: Së pari, në procesin e integrimit të vendeve tona. “Paqja botërore nuk mund të zgjasë nëse nuk bëhen përpjekje krijuese dhe proporcionale ndaj rreziqeve që e kërcënojnë atë...