Lajme

Tokio, Japoni Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta gjatë vizitës së tij në Japoni zhvilloi sot një takim me Zëvendëspresidentin e Agjencisë së Bashkëpunimit Ndërkombëtar (JICA), z. Junichi Yamada. Presidenti Meta vlerësoi asistencën financiare dhe teknike të dhënë nga Japonia nëpërmjet JICA-s me një kontribut të jashtëzakonshëm...

  SHPALLJE   Institucioni i Presidentit të Republikës, bën me dije se: Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, pasi u njoh me njoftimin nr.530 prot, datë 26.09.2019 të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi dhe Vendimin e KED-së nr. 137, datë 21.09.2019, konstatoi se: Këshilli i Emërimeve në Drejtësi në përfundim...

Me ftesë të Perandorit të Japonisë, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta niset sot për në Tokio, për të marrë pjesë në ceremoninë e kurorëzimit të Madhërisë së Tij, Perandorit të ri të Japonisë, Naruhito. Gjatë qëndrimit të tij në Tokio, Presidenti Meta do të pritet...

Kukës Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot Radio Kukësin me rastin e 60-vjetorit të krijimit, me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”: “Për kontributin e vyer ndër vite, në transmetimin e programeve dhe emisioneve të një game të gjerë, duke shërbyer si...

Monako Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot një vizitë zyrtare në Principatën e Monakos me ftesë të Lartësisë së Tij të Përndritur, Alberti II, Princ i Monakos. Pasi u prit me nderime të larta shtetërore, Presidenti Meta dhe Princi Albert II zhvilluan një takim mjaft...