Lajme

REPUBLIKA E SHQIPЁRISЁ PRESIDENTI Tiranë më, 5 Shtator 2022   Të nderuar Zonja dhe zotërinj deputetë! Nisja e sesionit të ri të punimeve të Kuvendit, më krijon mundësinë, t’ju drejtohem të gjithë ju deputetëve, për t’ju uruar punë të mbarë, angazhim të frytshëm dhe maksimal në përmbushje të të gjitha...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj dekoroi me Titullin “Naim Frashëri” artisten e mirënjohur Rita Ora me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të dhënë në lartësimin e vlerave artistike dhe njerëzore përmes artit. Me mirënjohje për aktivitetin dhe rolin e saj si ambasadore...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Vatikanit në Tiranë, Nunci Apostolik, Kryepeshkop Imzot Luigi Bonazzi, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj priti në një takim kortezie Ambasadorin e Mbretërisë së Norvegjisë, Sh. T. Z. Jens Erik Grøndahl, i cili i uroi Presidentit të Republikës suksese në detyrën e re. Gjatë takimit u diskutua për nivelin e bashkëpunimit mes...

Në ditën e dytë të vizitës në Kosovë, Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj është takuar, në selinë e Kuvendit, me drejtues të opozitës parlamentare shqiptare dhe përfaqësues të partive minoritare. Presidenti Begaj nënvizoi se, mbështet plotësisht të drejtën legjitime të Kosovës...