Lajme

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim lamtumire Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Mbretërisë së Suedisë në Shqipëri, z. Johann Ndisi. Presidenti Meta falënderoi Ambasadorin Ndisi për kontributin e dhënë në forcimin e  mëtejshëm të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve tona. Kreu...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta pranoi sot Letrat Kredenciale nga Ambasadori i ri i Republikës Federale të Gjermanisë, z. Peter Zingraf. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera midis dy vendeve dhe shprehu mirënjohjen e thellë për mbështetjen 30-vjeçare të Gjermanisë për zhvillimin e Shqipërisë dhe...

Gazetari (Sadri F. Imeri): Shikues të dashur të televizionit “RTV 21”, mirëserdhët në sezonin e ri të emisionit “Kojshia Show”. Jemi në Prevallë dhe kemi takuar një kojshi tonin shumë të mirë, është njeri shumë karizmatik, një njeri shumë i veçantë. Është një burrështetas i...

Rahovec, Kosovë Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti sot edicionin e 18-të të "Festës së Vjeljes së Rrushit - Hardh Fest 2019”, duke vlerësuar këtë kulturë bujqësore me synim promovimin e turizmit dhe të vlerave të trashëgimisë kulturore të Kosovës. Në...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta po ndjek me shumë vëmendje shqetësimet e thella të shprehura nga komuniteti i gazetarëve shqiptarë dhe organizatat ndërkombëtare që monitorojnë lirinë e medias në vendin tonë, lidhur me nismën ligjore "anti-shpifje" të propozuar nga qeveria. Duke ndarë bindjen se çdo...

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës, me Dekretin nr. 11256, datë 08.08.2019, ka vendosur: Kthimin për rishqyrtim në Kuvend, të ligjit...

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës, me Dekretin nr. 11254, datë 08.08.2019, ka vendosur: Kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit...

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës, me Dekretin nr. 11255, datë  08.08.2019, ka vendosur kthimin për rishqyrtim në Kuvend të...