Lajme

Reçak, Kosovë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në veprimtarinë përkujtimore të 21-vjetorit të Masakrës së Reçakut, të kryer nga forcat ushtarake serbe. Presidenti Meta, së bashku me Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, vendosi një kurorë me lule dhe bëri homazhe në kompleksin...

Kambanat e alarmit po bien! Stop shpopullimit të Shqipërisë! Ky është “rreziku i vërtetë rus” që i kanoset vendit! Kjo është sfida më madhore që kërkon urgjent dialog, zgjidhje, dhe kthimin e shpresës për të gjithë shqiptarët! 9 kushtet e Bundestagut janë harta e rrugës së Shqipërisë europiane! Koha është...

D E K R E T PËR KTHIMIN E LIGJIT NR. 92/2019 “PËR DISA SHTESA DHE NDRYSHIME NË LIGJIN NR. 9918, DATË 19.5.2008, “PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”, TË NDRYSHUAR” Në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës, D e k r e t...

D E K R E T PËR KTHIMIN E LIGJIT NR. 91/2019 “PËR DISA NDRYSHIME DHE SHTESA NË LIGJIN NR. 97/2013 “PËR MEDIAT AUDIOVIZIVE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”, TË NDRYSHUAR” Në mbështetje të neneve 85, pika 1 dhe 93, të Kushtetutës, D e k r e t o j Kthimin për...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim Ambasadorin e ri të Italisë në Shqipëri, Sh.T.Z. Fabrizio Bucci, me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale. Duke e uruar për përmbushjen me sukses të detyrës së tij shumë të rëndësishme në Tiranë, Presidenti Meta...

Raketat e lëshuara nga Irani drejt dy bazave ushtarake irakiane që strehojnë ushtarakë amerikanë dhe personel të koalicionit, janë një veprim provokues me pasoja të rrezikshme për rajonin dhe stabilitetin e tij. Irani duhet të respektojë marrëveshjet ndërkombëtare, ligjet ndërkombetare dhe detyrimet e tyre në...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta bëri sot homazhe në nderim të jetës dhe veprës së personalitetit të shquar të futbollit dhe sportit shqiptar, ish-futbollistit të “KF Tiranës”, trajnerit të paharruar të ekipeve Shpresa dhe atij Kombëtar shqiptar, Shyqyri Rreli. Pasi vendosi një kurorë...

Kavajë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vizitoi sot “Shtëpinë e të Moshuarve” të Kavajës me rastin e festave të fundvitit. I shoqëruar nga drejtori i “Shtëpisë së të Moshuarve”, z. Neritan Bojaziti, dhe përfaqësuesit e bashkësive fetare vendore, Presidenti Meta duke u interesuar për gjendjen dhe...