Lajme

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, me Dekretin nr. 11242, datë 30.07.2019, ka miratuar; “Shpalljen e ligjit nr. 47/2019 “Për disa...

Tiranë, më 26 korrik 2019 Shkëlqesi, Ishte kënaqësi të takohesha me ju në Tiranë, respektivisht më 3 qershor dhe 25 korrik. Teksa Shqipëria po përjeton një krizë institucionale dhe përfaqësuese serioze e në të njëjtën kohë, po përgatitet të marrë kryesimin e OSBE-së, e vlerësoj sinqerisht vëmendjen...

Durrës Pyetje: Zoti President çfarë mund të na thoni për situatën politike në vend? Presidenti Meta: Situatë më absurde nuk kemi parë. Padyshim që zhvillimet me Teatrin Kombëtar janë mjaft shqetësuese. Për to jam shprehur qartë, në mënyrë koherente e të vazhdueshme, si dhe përmes padisë që bëra në...

Durrës Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot gjatë një ceremonie solemne të zhvilluar në Pallatin e Kulturës “Aleksandër Moisiu” në Durrës ish-futbollistët e shquar durrsakë gjatë viteve 1970-80-të të “Lokomotivës”, “Dinamos” “Partizanit”, “Vllaznisë” dhe të Ekipit Kombëtar shqiptar, dy vëllezërit Shyqyri dhe...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së, z. Thomas Greminger. Presidenti Meta e falënderoi për mbështetjen e dhënë nga Sekretariati dhe nga vetë Sekretari i Përgjithshëm, për përgatitjet që Shqipëria po bën në funksion të marrjes së Kryesisë...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë në seancën e dhurimit të gjakut, që u zhvillua në Pallatin e Kulturës në Tiranë, nga “Aleanca për Dhurimin e Gjakut” dhe Organizata Shqiptare e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut. Duke shprehur mirënjohjen për vullnetarizmin dhe kontributin...