Lajme

Durrës Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot gjatë një ceremonie solemne të zhvilluar në Pallatin e Kulturës “Aleksandër Moisiu” në Durrës ish-futbollistët e shquar durrsakë gjatë viteve 1970-80-të të “Lokomotivës”, “Dinamos” “Partizanit”, “Vllaznisë” dhe të Ekipit Kombëtar shqiptar, dy vëllezërit Shyqyri dhe...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në takim Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së, z. Thomas Greminger. Presidenti Meta e falënderoi për mbështetjen e dhënë nga Sekretariati dhe nga vetë Sekretari i Përgjithshëm, për përgatitjet që Shqipëria po bën në funksion të marrjes së Kryesisë...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë në seancën e dhurimit të gjakut, që u zhvillua në Pallatin e Kulturës në Tiranë, nga “Aleanca për Dhurimin e Gjakut” dhe Organizata Shqiptare e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut. Duke shprehur mirënjohjen për vullnetarizmin dhe kontributin...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta dorëzoi personalisht në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për shpalljen antikushtetues të ligjit për shembjen e godinës aktuale të Teatrit Kombëtar. Pasi përfundoi procedurat ligjore përkatëse të depozitimit të kërkesës, Presidenti Meta u shpreh ndër të tjera para përfaqësuesve të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi sot në një ceremonie të veçantë, ish-futbollistin e shquar të Ekipit Kombëtar shqiptar dhe të “Dinamo-s”, zotin Mujo Targaj me Titullin “Mjeshtër i Madh”. Në prani të shumë personaliteteve sportive, të kolegëve dhe trajnerëve, Presidenti Meta i dorëzoi ish-kapitenit...

Presidenti i Republikës Sh.T. Z. Ilir Meta priti në një takim lamtumire Ambasadoren e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë të Republikës së Sllovenisë në Shqipëri, Sh. S. Znj. Lea Stançiç. Presidenti Meta pasi vlerësoi kontributin e Ambasadores Stançiç për për forcimin e gjithanshëm të bashkëpunimit ndërmjet dy vendeve...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim Drejtorin e Përgjithshëm të Ballkanit Perëndimor në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar, Ambasadorin Andrew Page me të cilin diskutoi lidhur me krizën në vend, si dhe mbi zhvillimet në rajon. Presidenti...