Lajme

Në Institucionin e Presidentit të Republikës u zhvillua sot ceremonia solemne e betimit të tre anëtarëve të rinj të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, z. Sotir Kllapi, z. Vladimir Mara dhe z. Dritan Prençi. Pas ekzekutimit të himnit kombëtar dhe leximit të...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve një grup fëmijësh pa kujdes prindëror, të shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i “Institutit Kombëtar të Jetimëve Shqiptarë” z. Ilir Çumani, si dhe artistë e këngëtarë të mirënjohur. Duke u uruar mirëseardhjen fëmijëve...

Sot, kam depozituar në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për Shfuqizimin e Vendimit nr.377, datë 8.5.2020 të Këshillit të Ministrave “Për kalimin në pronësi të Bashkisë Tiranë, të pasurisë nr.1/241, me emërtimin “Teatri Kombëtar”, në zonën kadastrale 8150, Tiranë”, si të papajtueshëm me Kushtetutën. Eshtë një detyrim kushtetues...