Lajme

Të dashur Odeta, Ersi, Fiona, familjarë të Presidentit Nishani; E nderuar Kryetarja e Kuvendit, zonja Lindita Nikolla; E nderuar Presidente e Republikës së Kosovës, zonja Vjosa Osmani; Të nderuar ish-Presidentë; Të nderuar ish-Kryetarë të Kuvendit dhe ish-kryeministra të Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës; I nderuar ish-President i Malit të Zi,...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”, më të lartën e shtetit shqiptar, ish-Presidentin Bujar Nishani (pas vdekjes) me motivacionin: “Në vlerësim të kontributeve të shquara në të gjitha detyrat e larta shtetërore, për forcimin e demokracisë dhe institucioneve, për integrimin...

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në bashkëpunim me rrjetin “URAT” , u zhvillua sot në Tiranë “Forumi i Lirisë Ballkanike” me temë “Trendi aktual i trafikimit të qenieve njerëzore në Ballkan”. Ky Forum ndërdisiplinor ndërkombëtar do të shërbejë si një...

Nën kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në mjediset e Kreut të Shtetit u përurua libri “Kurani – me referenca nga Bibla: Një kuptim bashkëkohor”, i autorëve amerikanë Dr. Safi Kaskasi dhe Dr. David Hungerford. Duke iu drejtuar të pranishmëve: autorit Kaskasi,...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot Ambasadorin e ri të Republikës Demokratike dhe Popullore të Algjerisë në Shqipëri, Sh.T.Z. Mahieddine Djeffal me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale. Presidenti Meta i uroi suksese Ambasadorit Mahieddine Djeffal për përmbushjen e misionit diplomatik në Shqipëri...