Lajme

Pyetje (Koçi nga A2CNN): Zoti Presidenti, si e komentoni ju kërkesën e Kryeministrit për një bashkëpunim, për një bashkëqeverisje midis Partisë Socialiste dhe Partisë Demokratike? Dhe në kuadër të mbrojtjes së të dhënave personale, a e ka zbuluar Presidenti “patronazhisten” e vet, e cila në...

Në kuadër të mbrojtjes të integritetit të zgjedhjeve të 25 prillit, nga çdo lloj manovre mafioze apo krimi zgjedhor, sot i jam drejtuar zyrtarisht organeve të drejtësisë dhe institucioneve përgjegjëse të shtetit shqiptar, për të hetuar për një skandal të radhës, që ka marrë fatkeqësisht...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi patriotin dhe figurën madhështore të Rilindjes Kombëtare Kostandin Kristoforidhin (pas vdekjes) me Dekoratën e lartë “Nderi i Kombit”: “Për veprimtarinë e çmuar në rrugëtimin e Pavarësisë së Shqipërisë, promovimin e ideve të Rilindjes Kombëtare. Me veprën e tij...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës” heroin Arjan Sala (pas vdekjes), i cili u vetësakrifikua për të shpëtuar jetët e punonjësve dhe kolegëve nga zjarri në “Casa Italia”. Kreu i Shtetit i akordoi Arjan Salës dekoratën e lartë me...

Vlorë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi me anë të një ceremonie të veçantë disa sportistë të shquar vlonjatë, të dalluar për rezultatet e tyre të suksesshme. Me Titullin e lartë “Mjeshtër i Madh”, Kreu i Shtetit vlerësoi futbollistin e paharruar, zotin Miltjadh Gurma “Në shenjë...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta çmoi me Titullin “Mjeshtër i Madh” gjatë një ceremonie solemne që u zhvillua në Parkun Kombëtar Arkeologjik të Apolonisë, disa figura të shquara të shquara të artit skenik dhe të letërsisë së Myzeqesë. Kreu i Shtetit dekoroi aktorët myzeqarë të...