Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot në një takim Avokatin e Popullit, znj.Erinda Ballanca. Avokati i Popullit, znj. Erinda Ballanca i dorëzoi Presidentit Meta Raportin Vjetor të punës për vitin 2017 dhe e njohu atë me aspekte të veçanta të veprimtarisë dhe prioriteteve të...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vizitoi Qendrën Sinodike të Katedrales Ortodokse “Ringjallja e Krishtit” ku u prit nga Fortlumturia e Tij, Kryepeshkop Anastasi.                               Presidenti Meta i përcolli personalisht Fortlumturisë Tij, Kryepiskopit Anastas urimet e përzemërta dhe më të mira për gjithë besimtarët e...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti paraqitjen e “Aleancës Kombëtare të Studentëve Senatorë”, një veprimtari e zhvilluar në Hotel Tirana International, në të cilën ishin të pranishëm gjithashtu përfaqësues të universiteteve publike, deputetë, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit,...

Në kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, si dhe në bashkëpunim me Special Olympic ALbania, u zhvillua sot paradite në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” veprimtaria me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe, në të cilin...