Lajme

Presidentit i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë në ceremoninë e prezantimit të studimit “Toleranca fetare në Shqipëri”, i realizuar nga Instituti për Demokraci e Ndërmjetësim dhe PNUD....

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot një vizitë pune në Bashkinë e Prrenjasit, ku u mikprit nga Kryebashkiakja Miranda Rira dhe përfaqësuesit e pushtetit vendor. Fillimisht Presidenti Meta dhe autoritetet vendore së bashku me ambasadorin turk Murat Ahmet Yörük, në prani të rreth...