Lajme

Presidenti Meta në Festën e Shën Marenës: Kjo ditë e shenjtë i bashkon qytetarët me bukuritë natyrore, shpirtërore dhe njerëzore. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot në Bashkinë e Pustecit ku përshëndeti Festën vendore të Shën Marenës. Fillimisht Kreu i Shtetit vendosi një...

Presidenti Meta nderon kujtimin e Adem Demaçit: Ke qenë, je e do të mbetesh përjetë maratonomaku i palodhur i lirisë! Prishtinë, Kosovë Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në ceremoninë mortore dhe homazhet shtetërore në nder dhe respekt të atdhetarit, luftëtarit të lirisë...