Lajme

Vjenë, Austri Në përfundim të takimit dypalësh, Presidenti i Republikës së Shqipërisë dhe Presidenti i Austrisë, Alexander Van der Bellen dhanë një konferencë të përbashkët për shtyp. Deklarata e plotë e Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta në konferencën për shtyp: “Kam nderin dhe kënaqësinë që...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në nisje të vizitës së Tij zyrtare në Austri, vlerësoi balerinin dhe koreografin e famshëm shqiptar, Eno Peçi me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”, me motivacionin: “Në vlerësim të talentit të jashtëzakonshëm si solist dhe koreograf duke arritur majat...