Lajme

Presidenti i Republikës, SH.T.Z. Ilir Meta priti sot Ministrin e Transportit dhe Infrastrukturës Dixhitale të Republikës Federale të Gjermanisë, z. Andreas Scheuer. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera dhe bashkëpunimin në të gjitha fushat mes Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë. “Shqipëria ka qënë dhe...

Garmish, Gjermani Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vizitoi Qendrën Europiane “Xhorxh Marshall” në Garmish të Gjermanisë, si i Ftuar Nderi për të folur mbi çështjet e sigurisë dhe integrimin euro-atlantik të Ballkanit. Gjatë fjalës së Tij, Presidenti Meta vlerësoi Qendrën “Xhorxh Marshall”, simbol të...