Lajme

Presidenti Meta në "Ditën Ndërkombëtare për t’i Dhënë Fund Pandëshkueshmërisë së Dhunës ndaj Gazetarëve”: Kur deformohet e cenohet liria dhe të drejtat e gazetarëve, është cenuar vetë themeli i sistemit tonë demokratik! Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare për t’i Dhënë...