Lajme

Shën Mitër Korona, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta së bashku me Presidentin e Republikës së Italisë, Sh.T.Z. Sergio Mattarella vizitoi Kolegjin “Shën Adriani” në Shën Mitër Korona ku u pritën ngrohtësisht dhe u takuan me studentë, pedagogë dhe drejtues vendorë e fetarë të bashkësive...

Acquaformosa, Komuna e Lungros, Itali Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, në kuadër të vizitës zyrtare në Kalabri u takua me Ipeshkvin e Eparhias së Ungrës (Eparkia e Lungros), Hirësinë e Tij Donato Oliverio si dhe me autoritetet vendore e përfaqësues të bashkësisë arbëreshe,...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta nisi vizitën zyrtare në Kalabri të Italisë, në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Heroit tonë, Gjergj Kastriotit, Skënderbeut. Gjatë kësaj vizite, Kreu i Shtetit shqiptar, do të takohet me Presidentin e Republikës Italiane, Sergio Mattarella dhe së bashku...