Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi në një ceremoni solemne ku ishin të pranishëm klerikë të Kishës katolike, ambasadorë, akademikë dhe personalitete të mjekësisë, artit e kulturës, Motrën Odette Marquet me Dekoratën “Nënë Tereza”: “Në shenjë vlerësimi për mbështetjen humanitare dhënë për...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”, në një ceremoni solemne të zhvilluar në Pallatin e Brigadave, Princin e Monakos, Albert II “Për kontributin e çmuar në inkurajimin dhe intensifikimin e marrëdhënieve miqësore dhe të bashkëpunimit midis Republikës...