Lajme

Presidenti i Republikës, Sh, T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot në Forumin “Tirana Connectivity” të organizuar nga Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim në bashkëpunim me Fondaconet gjermane “Konrad Adenauer”, “Friedrich Ebert” dhe  “Hanns Seidel”. Duke ju drejtuar të pranishmëve, mes të cilëve ishte edhe Ambasadori...

Kozenca, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi një vizitë në Universitetin e Kozencës në Kalabri ku u takua përzemërsisht me Rektorin Gino Mirocle Crisci, me studentë arbëreshë dhe shqiptarë, me pedagogë, si dhe me stafin akademik. Pasi u njoh me një prezantim të detajuar të...

Kalabri, Itali Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi një vizitë në kompaninë “Amarelli”, ku u takua me drejtuesit dhe anëtarët kalabrezë të Unindustria-s, anëtare e Confindustria-s në Itali. Gjatë këtij takimi sipërmarrësit italianë nënvizuan interesin e madh për të zgjeruar tregjet e prodhimeve të tyre në...

Fjala e Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta në veprimtarinë e përbashkët me Presidentin italian Mattarella në Kolegjin e “Shën Adrianit” të Shën Mitër Koronës të Kalabrisë, në kuadër të Vitit Mbarëkombëtar të Heroit tonë, Gjergj Kastriotit Skënderbeut: I nderuar President i Republikës së...