Lajme

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta dekoroi me Titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut” luftëtarin e shquar atdhetar Seit Skënderi (Frashëri) (pas vdekjes), me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të tij si atdhetar dhe luftëtar trim i çetës së Çerçiz e...

NJOFTIM - SHPALLJE Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton se: Pas përfundimit të afatit të aplikimit për vendin vakant gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese, “Vakancë e plotë”, e krijuar për shkak të deklarimit të mbarimit të mandatit të anëtarit të Gjykatës Kushtetuese në datën 08.04.2022, të zotit Përparim...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vlerësoi sot me Dekoratën e lartë “Nënë Tereza” organizatën e njohur bamirëse “Caritas Italiana”: “Për kontributin e shquar human në ripërtëritjen e jetës së shoqërisë shqiptare pas rënies së komunizmit, duke investuar dashuri dhe përkujdesje për integrimin e emigrantëve shqiptarë në shtetin...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta dekoroi personalitetin e njohur, avokatin dhe shkrimtarin Nafiz Bezhani (pas vdekjes) me Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”: “Në vlerësim të vlerave të spikatura si qytetar kurajoz në mbrojtje të shoqërisë dhe të institucioneve të lirisë e demokracisë; ndaj...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta dekoroi me Titullin e lartë “Mjeshtër i Madh” dy “bodybuilders” të shquar shqiptarë: Zotin Rando Kukeli: “Në shenjë vlerësimi për kontributet e shënuara në sportin e ‘bodybuilding-ut’, si sportist kampion dhe trajner me rezultate të shkëlqyera, të arritura në veprimtaritë...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta dekoroi me Titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” kirurgun kardiolog dhe mjekun humanist Kristo Papa: “Për kontributin e tij në fushën e shëndetësisë, si mjek human në shërbim të bashkëkombësve shqiptarë, patriot, veprimtar shoqëror, studiues...

REPUBLIKA E SHQIPËRISË PRESIDENTI   Tiranë, më 3 shkurt 2022 Drejtuar:   Sh. S. Zonjës Lindita Nikolla Kryetare e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë TIRANË Për dijeni:  Kryetarëve të Grupeve Parlamentare të Kuvendit të Shqipërisë Deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë TIRANË E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit, Viti 2022 shënon 100-Vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike...