Lajme

Presidenti Meta mirëpret në një vizitë shtetërore në Tiranë, Presidentin e Sllovenisë, Borut Pahor: Sllovenia është një partnere e shkëlqyer dhe avokate e Shqipërisë në rrugën e integrimit. Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i uroi sot mirëseardhjen Presidentit të Republikës së Sllovenisë, Sh.T.Z. Borut Pahor,...

Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim z. Mark Gjonaj, Këshilltar në Këshillin Bashkiak të Nju-Jork, i cili shoqërohej nga disa përfaqësues të diasporës shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Presidenti Meta, duke shprehur mirënjohjen për kontributin e jashtëzakonshëm të diasporës shqiptare...

Presidenti Meta përshëndet Samitin II të Diasporës Shqiptare dhe 575-vjetorin e “Besëlidhjes së Lezhës”: Shqipëria është një vend që ka diell për të gjithë shqiptarët, thjesht ta duam më shumë njëri-tjetrin. Lezhë Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti veprimtarinë përmbyllëse të...