Lajme

Katovicë, Poloni Presidenti Meta përshëndet Samitin e Katovicës “COP 24”: Partneriteti i ngushtë e i fortë, koordinimi dhe veprimi i përbashkët janë e vetmja mënyrë për t'iu përgjigjur këtyre sfidave globale. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti Samitin e Kombeve...