Lajme

Pyetje: A jeni i gatshëm për të iniciuar dialogun mes palëve dhe si e vlerësoni dhunën e ushtruar ndaj protestuesve? Presidenti Meta: Tema që sapo pata kënaqësinë të merrja pjesë me Monsinjor Vincenzo Paglia-n ishte për të promovuar kulturën e dashurisë dhe kundër kulturës së mënjanimit....

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta është duke ndjekur me shqetësim situatën. Presidenti bën thirrje për demonstrim paqësor dhe ruajtje të qetësisë. Presidenti Meta u kërkon të gjithëve të evitojnë konfrontimet dhe të qëndrojnë larg provokimeve....

Baku, Azerbajxhan Gjatë vizitës në Azerbajxhan, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u nderua me Titullin “Doctor Honoris Causa” nga Akademia e Administratës Publike të Azerbajxhanit. Në emër të Akademisë dhe në prani të profesorëve e studentëve të saj, Presidentit Meta iu dorëzua titulli nga Rektori, Dr....

Presidenti Meta merr pjesë në Forumin e 7-të Global të Bakusë, me temë “Një Politikë e Jashtme e Re”: Të përkushtuar ndaj bashkëpunimit rajonal dhe forcimit të multilateralizmit. Baku, Azerbajxhan Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta, i ftuar në Forumin e 7-të Global të Bakusë, me temë:...