Lajme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadori i ri i Gjeorgjisë, zoti George Janjghava. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet miqësore midis dy vendeve dhe nënvizoi nevojën e konkretizimit dhe intensifikimit të tyre në të gjitha nivelet dhe fushat me interes të ndërsjellë. Duke vlerësuar...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti sot delegacionin e Konferencës Konsultative Politike të Popullit kinez, të kryesuar nga Nënkryetari zoti Zhang Qingli, që po zhvillon një vizitë zyrtare në Shqipëri me ftesë të Kuvendit të Shqipërisë. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera e tradicionalisht miqësore...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi sot me anë të një ceremonie të veçantë, kontributet dhe sakrificat heroike të anëtarëve të Batalionit shqiptaro-amerikan “Atlantiku”, të cilët dolën vullnetarë para 20 vitesh duke luftuar për lirinë e Kosovës, si dhe për t’i dhënë...