Lajme

Pyetje: Zoti President, një ditë më parë Kuvendi ka rrëzuar dekretin e ligjit për tatimin mbi të ardhurat. Si e komentoni faktin që është përpjekur ta votojë në fshehtësi, në ilegalitet të plotë dhe menjëherë? Presidenti Meta: Nuk besoj të ketë ndodhur, sepse ka rregulla mjaft...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta pranoi Letrat Kredenciale nga Ambasadori i ri i Republikës Sllovake në vendin tonë, zoti Peter Spišiak. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet miqësore e të bashkëpunimit midis dy vendeve. Duke iu referuar vitit 2018, si vit i kremtimit të 25-vjetorit të vendosjes së...